Verkar det krångligt?
Ring så tar vi det via telefon istället: 070-724 50 64. Eller skicka ett mejl så ringer vi upp dig.
Till kontaktsidan
Gratis bok om marknadsföring
Vid beställning av webbhotell så får du boken Allt du måste veta om säljande hemsidor med på köpet.
Läs mer
Gratis statistik
Vi implementerar statistik från statcounters gratis i alla våra projekt så att du t ex kan se hur besökare hittar till din hemsida.
Läs mer

Lista över gratis tjänster och produkter

Gratis rådgivning

Känner att du vill prata med någon som har mer erfarenhet? Vi kan guida dig med allt från webbhotell till användarvänlighet, avancerad programmering och hur man anpassar sin hemsida för sökmotorer. Vare sig du köper något av oss eller inte.

Vad väntar du på? Ring eller skriv ett mejl direkt!
Till kontaktsidan

Gratis kostnadsuppskattning

När du väl har klart för dig ungefär vad du vill ha för typ av hemsida, webbverktyg eller annan utveckling, så kan vi ge dig en uppskattad kostnad för vad slutsumman kommer att hamna på.
Om du då vill gå vidare så hjälps vi åt att specificera projektet så att båda parter är nöjda och vet vad uppdraget går ut på. Efter det så tas en offert fram där du får veta det exakta priset. Tar man inte bort eller lägger till någonting så kommer inte heller priset att ändras. Om du inte vill annat så lämnar vi alltid fastpris

Gratis sökmotoroptimering - SEO - (hamna på bättre placering i sökmotorer)

Sökmotoroptimering låter svårare än vad det är. Många tar tusentals kronor i betalt för det utan att du egentligen får något för det.
Visst finns det avancerade algoritmer i bakgrunder hos många sökmotorer, men dom är inte tagna helt ur luften. Med sunt förnuft kommer man långt.

Ta bara ett sånt exempel som att du har 2 hemsidor. Den ena har ordet du söker någonstans långt ner i texten och den andra har ordet du söker i rubriken. Vilken hemsida skulle du placera före den andra?

Mycket handlar också om att skriva smarta texter som är så pass intressanta att många länkar till din hemsida, samtidigt som den innehåller många "viktiga" ord.

Om du vill så tittar vi igenom din hemsida och kommer med konkreta förslag på vad du kan göra för att förbättra din placering. Du väljer sedan själv om och i så fall vilka delar du vill genomföra. När vi utvecklar nya hemsidor så har vi alltid sökmotoroptimering i åtanke.

Läs artikeln: Lär dig klättra i Google

Gratis marknadsföringsbok - Allt du måste veta om säljande hemsidor

När du köper webbhotell via oss så får du med boken Allt du måste veta om säljande hemsidor med på köpet.
Boken är skriven av Stefan Ekberg som har skrivit en rad intressanta böcker. Den här boken är väldigt inspirerande och berör många intressanta ämnen inom marknadsföring.

Gratis kontaktformulär (vid köpa av webbhotell och hemsida)

På många hemsidor så kan du skicka ett e-postmeddelande till företaget direkt från hemsidan via ett formulär. Fördelen med ett sådant formulär är att besökaren kan, även om besökaren sitter på någon annans dator och inte har tillgång till sin e-post, enkelt skriva sitt meddelande och skicka meddelandet till ditt företag.

Detta behöver inte ersätta att man visar sin e-postadress så att man kan skicka meddelandet från sin vanliga e-postklient. Se istället kontaktformuläret som ett komplement och en service till dina kunder.

Gratis flytt av hemsida till nytt webbhotell

Har du redan ett webbhotell sedan tidigare men vill byta så flyttar vi din befintliga hemsida till det nya när du köper ett webbhotell av oss. Vi kan även säkerställa att din hemsida fungerar som det ska på det nya innan du beställer webbhotell. Skulle det visa sig att det måste göras större justeringar på hemsidan inför flytten som kommer vi eventuellt att ta betalt för detta beroende på omfattningen.

Gratis statistik

Vi använder oss av gratistjänsten Statcounter.
Trots att den är gratis så finns alla funktioner med. Den enda skillnaden mellan "gratiskunder" och betalande kunder är en begränsning i historiken.

Det kan vara en bra början att först se hur man läser denna statistik och vad man får ut av den. Vill man senare ha större plats för historik så betalar man en mindre summa pengar.

Om ni föredrar någon annan statistiktjänst så hjälper vi er såklart med att implementera denna också.

Se en demo på statcounter.com

Programmering
Behöver du ha speciella funktioner, som t ex kundinloggning eller en produktdatabas, som kräver mer avancerad programmering?
Läs mer
Gratis sökmotor-
optimering
Vi tycker att det är självklart att du inte ska betala extra för att hamna på bra placering i sökmotorer då det ändå blir bäst om du gör det själv.
Läs mer
Räntefri avbetalning
Om du vill sprida ut kostnaderna över en längre period så kan du dela upp betalningen på upp till 6 månader.
Läs mer
Uppgradera din hemsida
Har du redan en hemsida så kan vi hjälpa dig att förändra den och t ex bygga in nya funktioner.