Verkar det krångligt?
Ring så tar vi det via telefon istället: 070-724 50 64. Eller skicka ett mejl så ringer vi upp dig.
Till kontaktsidan
Gratis bok om marknadsföring
Vid beställning av webbhotell så får du boken Allt du måste veta om säljande hemsidor med på köpet.
Läs mer
Gratis statistik
Vi implementerar statistik från statcounters gratis i alla våra projekt så att du t ex kan se hur besökare hittar till din hemsida.
Läs mer

Anlita My Solutions?

Vi jobbar främst med professionell webbutveckling och remedyutveckling för företag. Det kan röra sig om verktyg inom företaget för att stödja det dagliga arbete eller hemsidor, applikationer och tjänster för företagets kunder.

Att kunna kombinera webbutveckling och remedyutveckling är en fördel då BMC Remedy fortsätter att förbättra sin webbplattform.

Vår ambition är att skapa användarvänliga applikationer som stödjer företagets processer så att företaget kan arbeta effektivare.

Hemsida till ditt företag?

Alla företag är olika och behöver därför oftast olika lösningar. Förhoppningsvis så kan du här få inspiration till vad som passar just ditt företag. Ta gärna kontakt med oss för gratis rådgivning så kan vi hjälpa er på vägen.

Till Exempel

Söker du någon med erfarenhet inom Remedy?

Remedy är en utvecklingsplattform för att skapa administrativa eller operativa stödsystem. Ett typiskt användningsområde är ärendehantering för helpdesk och övervakningscentraler. Vi har åtta års erfarenhet inom telekombranschen och att utveckla och använda Remedy som stöd för företagets processer.

Läs mer om Remedy

Vad har vi gjort tidigare?

Titta gärna på projekt som vi haft tidigare för att se om det finns något som liknar det du vill åstadkomma, antingen till utseende eller om det är någon speciell funktion som du önskar.

Till Referenser

Webbhotell - utsett till Sveriges bästa webbhotell

Webbhotell är ofta relativt billiga. Men vilket ska man välja? Det mest grundläggande kraven är att det ska ha bra tillgänglighet, hög driftsäkerhet och bra support.
Även om man inte har några speciella krav på teknik så kan det kännas bra att veta man har möjligheten att växa utan att behöva byta webbhotell, och därmed riskera att hemsidan inte är tillgänglig under en period. Läs mer om vad du mer ska tänka på och vad vi erbjuder.

Till Webbhotell

Ladda upp flera bilder samtidigt
Testa att ladda upp bilder en och en eller flera åt gången. Speciellt användbart för fotografer.
Läs mer
Programmering
Behöver du ha speciella funktioner, som t ex kundinloggning eller en produktdatabas, som kräver mer avancerad programmering?
Läs mer
Gratis sökmotor-
optimering
Vi tycker att det är självklart att du inte ska betala extra för att hamna på bra placering i sökmotorer då det ändå blir bäst om du gör det själv.
Läs mer
Räntefri avbetalning
Om du vill sprida ut kostnaderna över en längre period så kan du dela upp betalningen på upp till 6 månader.
Läs mer
Uppgradera din hemsida
Har du redan en hemsida så kan vi hjälpa dig att förändra den och t ex bygga in nya funktioner.