Verkar det krångligt?
Ring så tar vi det via telefon istället: 070-724 50 64. Eller skicka ett mejl så ringer vi upp dig.
Till kontaktsidan
Gratis bok om marknadsföring
Vid beställning av webbhotell så får du boken Allt du måste veta om säljande hemsidor med på köpet.
Läs mer
Gratis statistik
Vi implementerar statistik från statcounters gratis i alla våra projekt så att du t ex kan se hur besökare hittar till din hemsida.
Läs mer

Några kunder till My Solutions

Nedan följer en lista på företag som samarbetar med My Solutions inom webb- och remedyutveckling.

Banverket Telenät
"Banverket Telenät är en av Sveriges största grossister för nätkapacitet. På vår kundlista finns många stora teleoperatörer, service providers och enskilda företag."
Vi har ett samarbete med Banverket Telenät där My Solutions utvecklar och underhåller deras stödsystem samt fungerar som tekniskt stöd för Banverket Telenäts IT-avdelning. Vi hjälper till att anpassa deras stödsystem efter företagets processer och användarnas behov.
Dagensskiva.com
Grundidén med Dagensskiva.com är att det varje dag släpps en ny recension om en skiva. För att förbättra sajten ytterligare så bygger My Solutions om strukturen på Dagensskiva.com från grunden, framför allt för att underlätta för recensenter att skapa recensioner samt att underhålla och uppdatera hemsidan.
Bytdinbostad
På bytdinbostad.nu kan användaren enkelt mata in uppgifter om sin nuvarnade bostad samt kriterier för den bostad som användaren skulle vilja ha. Tjänsten skapar automatiskt en lista över de bytesalternativ som finns för tillfället. Förutom att byta t ex två lägenheter mot en så kan användaren byta sin lägenhet genom både tre och fyra parter.
Daniel Haglöf Motorsport
Daniel Haglöf har många framgångsrika år inom banracing och tävlar just nu i STCC. Daniel och hans team kan enkelt skriva nyheter, tävlingsrapporter och ladda upp bilder till hemsidan. Genom att anmäla sig så kan man även få tävlingsrapporten via e-post som även denna skapas via hemsidan.
Jungbergfoto
Som fotograf så är det viktigt att kunna visa vad man kan genom sina bilder. Stig Jungberg kan själv ladda upp bilder samt skapa nya kategorier och projekt. Stigs kunder kan sedan logga in för att titta på bilderna samt ladda hem dem i högupplöst format.
Goya
Goya är en av Gävles populäraste uteställen. Genom att logga in via en administratörssida så kan personalen på Goya hålla sidan uppdaterad genom att lägga bland annat upp nyheter och vimmelbilder. Blir man medlem på Goya så kan man även skriva i gästboken samt kommentera vimmelbilderna.
Dollface
Dollface skriver om det senaste inom kläder och mode. Genom en administratörssida så är det möjligt att hålla hela sidan uppdaterad med både text och bild. Varje månad skickar Dollface även ut en månadsrapport till alla medlemmar. Månadsrapporten skickas i HTML-format och sker genom en knapptryckning.
Salong la beauté
Salong la beauté är en skönhetssalong där du blir behandlad med exklusiva produkter. På hemsidan kan du köpa presentkort till de olika behandlingarna.
Raoul
"Affärsidén att erbjuda män högklassiga kvalitetskläder till mycket konkurrenskraftiga priser bygger på ett ”topp till tå”-erbjudande i form av paketerbjudanden med kombinationsmöjligheter."
Programmering
Behöver du ha speciella funktioner, som t ex kundinloggning eller en produktdatabas, som kräver mer avancerad programmering?
Läs mer
Gratis sökmotor-
optimering
Vi tycker att det är självklart att du inte ska betala extra för att hamna på bra placering i sökmotorer då det ändå blir bäst om du gör det själv.
Läs mer
Räntefri avbetalning
Om du vill sprida ut kostnaderna över en längre period så kan du dela upp betalningen på upp till 6 månader.
Läs mer
Uppgradera din hemsida
Har du redan en hemsida så kan vi hjälpa dig att förändra den och t ex bygga in nya funktioner.