Verkar det krångligt?
Ring så tar vi det via telefon istället: 070-724 50 64. Eller skicka ett mejl så ringer vi upp dig.
Till kontaktsidan
Gratis bok om marknadsföring
Vid beställning av webbhotell så får du boken Allt du måste veta om säljande hemsidor med på köpet.
Läs mer
Gratis statistik
Vi implementerar statistik från statcounters gratis i alla våra projekt så att du t ex kan se hur besökare hittar till din hemsida.
Läs mer

Vad kostar det att anlita My Solutions?

För att vi ska kunna ge en kostnadsuppskattning på ett projekt så krävs det av er någon form av projektbeskrivning. Det behöver inte vara speciellt formellt men vi måste veta vad vi ska göra innan vi kan uppskatta vad det skulle kosta. Desto mer detaljerat ni förklarar det för oss desto mer exakt kommer priset att bli.

Vill ni då gå vidare så skriver vi tillsammans en kravspecifikation som fungerar som ett underlag och en överenskommelse om vad projektet går ut på. När det är gjort så skapar vi en offert med ett fast pris på projektet. Accepterar ni det så fullföljer vi överenskommelsen.

Räntefri avbetalning

Beroende på omfattningen på projektet så kan det vara en stor utgift för företaget. Därför så erbjuder vi våra kunder att sprida betalningen över flera månader. Du kan välja att delbetala projektet på 2, 4 eller 6 månader.

Övrigt

Betalning sker till plusgiro 121 4847-4 och skall vara oss tillhanda senast 30 dagar efter fakturadatum. Vid betalning var vänlig ange fakturanummer. Efter förfallodag debiteras dröjsmålsränta enligt räntelagen.

Organisationsnummer: 7712227136
Företaget innehar F-skattebevis

Programmering
Behöver du ha speciella funktioner, som t ex kundinloggning eller en produktdatabas, som kräver mer avancerad programmering?
Läs mer
Gratis sökmotor-
optimering
Vi tycker att det är självklart att du inte ska betala extra för att hamna på bra placering i sökmotorer då det ändå blir bäst om du gör det själv.
Läs mer
Räntefri avbetalning
Om du vill sprida ut kostnaderna över en längre period så kan du dela upp betalningen på upp till 6 månader.
Läs mer
Uppgradera din hemsida
Har du redan en hemsida så kan vi hjälpa dig att förändra den och t ex bygga in nya funktioner.