Verkar det krångligt?
Ring så tar vi det via telefon istället: 070-724 50 64. Eller skicka ett mejl så ringer vi upp dig.
Till kontaktsidan
Gratis bok om marknadsföring
Vid beställning av webbhotell så får du boken Allt du måste veta om säljande hemsidor med på köpet.
Läs mer
Gratis statistik
Vi implementerar statistik från statcounters gratis i alla våra projekt så att du t ex kan se hur besökare hittar till din hemsida.
Läs mer

Tidigare projekt

Nedan följer ett urval av tidigare projekt. Hoppas att det kan ge dig inspiration och nya idéer.

W = Webbapplikation / Hemsida
R = Remedyapplikation.
CV = Projektet är hämtat från en CV. Läs mer

W CV

Övervakning av IP-utrustning

Banverket har en webbtjänst där deras kunder ska kunna se status på ett antal IP-utrustningar. Webbsidan anvvänder sig av en inventariedatabas och en larmdatabas (Netcool). Genom att matcha IP-adressen i inventariedatabasen med IP-adressen i larmet så kan man därmed se om objektet larmar eller inte genom en röd eller grön ikon.

W

Bytdinbostad.nu

Tanken bakom Bytdinbostad.nu är att den som vill byta sin bostad ska kunna skriva in uppgifter om sin bostad och krav på den bostaden dom villbyta till. Sedan matchas kraven i en databas och man får fram en lista på möjliga byten.
Förutom att byta bostaden direkt så kan vara med på triangel- eller kvadratbyten. Utöver det så kan man även ange att man vill byta två lägenhet mot en eller vice versa.

www.bytdinbostad.nu

R W CV

Beställningssystem

Genom att samordna beställningar från flera avdelningar på Banverket så spar man både tid och pengar. Beställningarna skapas från olika formulär i Remedy beroende på vad det är för typ av beställning. Beställningarna visas sedan på en webbsida där entreprenören kan logga in och orderbekräfta, klarrapportera samt mata in fakturaunderlag så som tid och eventuellt fastpris.

W

Daniel Haglöf Motorsport

Efter år av framgång i S60 Challenge har Daniel nu tagit steget till STCC. Daniel kan uppdatera stora delar av sin hemsida själv. Bland annat så lägger han ut bilder till bildarkivet, nyheter och kan även skicka ut tävlingsrapporter via mejl till alla medlemmar.

www.haglof.com

R CV

Felhantering för övervakningscentral

På Banverkets övervakningscentral registrerar man ärenden i Remedy vid fel i nätet samt när kund felanmäler förbindelse eller tjänst.
Remedy ger personalen en kontroll över status på registrerade ärenden och kan snabbt söka fram ett befintligt ärende när kunden ringer. Från Remedy kan man också skicka information direkt till kunden.

W

Jungbergfoto

Som fotograf är det viktigt att på ett enkelt sätt visa sina bilder. På Jungbergfoto kan man söka bland bilder per kategori men om man är kund kan man också logga in och titta på och ladda hem bilder som man har beställt. Nya kategorier och projekt skapas enkelt via administratörssidan där man också laddar upp och organiserar bilder.

www.jungberg.se

R W CV

Kundwebb / Kundportal

Som kund hos Banverket kan man få tillgång till deras kundwebb där man kan följa ärenden och planerade arbeten som är hämtat direkt från ärendehanteringssystemet Remedy. Kundwebben är även kopplat till en inventariedatabas där dom kan se förbindelser som dom hyr av Banverket. Kunden har också möjlighet att ange vissa värden själv i inventariedatabasen så att den är uppdaterad och aktuell.

W

Goya

Goya är en populär restaurang och nattklubb i Gävle. Personalen på Goya uppdaterar hemsidan helt och hållet själv. Dom laddar enkelt upp bilder till vimmelbildsarkivet, lägger till frågor att rösta på och skriver nyheter.
Som medlem så kan man bl a diskutera i forumet "Snacka Goya" samt kommentera de vimmelbilder som lagts ut.

www.goya.se

R W CV

Översiktskalender från Remedyformulär

Övervakningscentralen på Banverket använder olika formulär i Remedy för olika ändamål. För att få en överblick på när allt inträffas så har denna webbapplikation skapats som hämtar aktiviteter från varje formulär och visar dem på rätt dag. På så sätt kan man enkelt planera in andra aktiviteter.
Från felhanteringsformuläret, som du kan se längre upp, kan man även ange att ett ärende ska följas upp en viss dag som då visas i denna applikation.

W

Dollface

På Dollface kan du följa det senaste trenderna inom kläder och mode. Som medlem hos Dollface får man en månadsrapport som skickas från en administratörssida. Från denna administrerar man även hela sidan som t ex Månadsrapport, Senaste nytt, Stilprofil och Aktuellt. Tillvarje nyhet kan man även ladda upp bilder som automatiskt förminskas till rätt storlek.

www.dollface.se

R W CV

Kabelanvisning

När en entreprenör ska gräva i närheten av Banverkets järnvägsspår så måste dom veta var alla kablar går så att dom inte gräver av dessa. Då beställer dom en kabelanvisning som registreras i detta formulär i Remedy. Förutom hanteringen av Kabelanvisningar i Remedy så finns det även en webbsida där man internt på Banverket kan se och söka efter pågående och kommande kabelanvisningar.

W

Salong la beauté

En exklusiv hudvårdssalong i Stockholm som säljer allt från massage till ansiktsbehandligar. På hemsidan kan man läsa om de olika behandligarna. Vill man beställa ett presentkort så kan man enkelt göra det genom att fylla ett formulär så skickas ett mejl till Salong la beauté som sedan skickar presentkortet efter att pengarna betalats in. En tekniskt enkel och billig lösning. Ibland behöver det inte vara svårare än så.

www.salonglabeaute.se

R CV

Realtidsstatistik från Remedy i Excel

Vill man inte köpa in dyra presentationsverktyg så kan man på ett enkelt sätt använda Excel för att visa rapporter direkt från Remedy. På Banverket har det lagts upp en webbsida med en lista på olika rapporter som man kan ladda hem. Bilden ovan visar antal skapade ärenden från Remedy-formuläret Kabelanvisning månad för månad. Nästa gång man öppnar rapporten så laddas diagrammet om med aktuell data.

W

Raoul Scandinavia

Raoul Scandinavia levererar herrkläder av hög kvalité till privatpersoner och företag. Butiker finns i Gävle och Stockholm.

www.raoul.se

Skicka gratis SMS
Skicka gratis SMSSkapa ett konto och testa hur lätt det är att skicka SMS från en webbsida.
Skapa konto nu
Programmering
Behöver du ha speciella funktioner, som t ex kundinloggning eller en produktdatabas, som kräver mer avancerad programmering?
Läs mer
Gratis sökmotor-
optimering
Vi tycker att det är självklart att du inte ska betala extra för att hamna på bra placering i sökmotorer då det ändå blir bäst om du gör det själv.
Läs mer
Räntefri avbetalning
Om du vill sprida ut kostnaderna över en längre period så kan du dela upp betalningen på upp till 6 månader.
Läs mer
Uppgradera din hemsida
Har du redan en hemsida så kan vi hjälpa dig att förändra den och t ex bygga in nya funktioner.